De Voordelen Van Ademhalingsoefeningen


AirPhysio Ervaringen

Het is niet iets waar je aan denkt als je diep ademhaalt. Maar het is gemakkelijk om je af te vragen of de COVID-19-pandemie een tijdelijke kortademigheid heeft veroorzaakt. Veel mensen met angst, astma en chronische obstructieve luchtwegaandoeningen (COPD), moeten ook op hun ademhaling letten.

Mensen met longaandoeningen moeten volgens de American Lung Association regelmatig ademhalingsoefeningen doen. En terwijl we nog steeds leren over de mogelijke langetermijneffecten van COVID-19, mensen die met de gevolgen ervan te maken hebben, hebben mogelijk revalidatieprogramma's nodig om hen te helpen beter te ademen. Terwijl we nog steeds de langetermijneffecten van COVID-19 op mensen met longaandoeningen bestuderen, kunnen revalidatieprogramma's voor degenen die lijden aan de nasleep ervan nodig zijn om te helpen ze ademen beter.

Maar hoe zit het met de rest van ons?

Hoe automatisch ademen in het algemeen ook is, veel mensen met gezonde longen kunnen er baat bij hebben er meer aandacht aan te besteden. Als we zuurstof inademen, ademen we kooldioxide uit.

Van vele vormen van diep ademhalen is aangetoond dat ze de cardiovasculaire gezondheid verbeteren, zoals een verhoogde bloedstroom en een lagere bloeddruk. Diep ademhalen kan helpen stress te verminderen en de cognitieve functie te verbeteren.

3 ademhalingsoefeningen

De ALA beveelt verschillende ademhalingsoefeningen aan om helpen stress en angst te verminderen. Dit kan elke dag gedurende vijf tot tien minuten worden gedaan, of zo vaak als u nodig heeft . Deze kunnen worden gebruikt om uw luchtwegen te openen als u zich onwel voelt. Je kunt verkrijgen aanvullende informatie op AirPhysio Instructies krijgen door bezoeken onze site.

Treklip-ademhaling: adem in door je neus en adem uit door je lippen. Dit is vergelijkbaar met het flikkeren van een kaarsvlam. Tuit je lippen door in te ademen door je neus. Adem dan uit door de mond en houd deze daar ongeveer twee keer zo lang als je kunt. Portemonnee-ademhaling: Adem diep in door je neus. Adem vervolgens uit door je mond. Dit vertraagt ​​je ademhaling. Het kan ook helpen om extra lucht uit uw longen, die zich kunnen ophopen bij mensen met longaandoeningen zoals emfyseem en COPD. Dit kan u helpen een gevoel van kortademigheid te beheersen en fysieke activiteit gemakkelijker te maken.

Diafragmatische ademhaling. Mensen die oppervlakkig en kort ademhalen, kunnen deze belangrijke spier mogelijk niet volledig gebruiken. Diafragmatische ademhaling. Korte, oppervlakkige ademhalingen kunnen problemen met deze belangrijke spier veroorzaken. U kunt uw middenrif trainen om vaker te werken door uw hand op uw buik te leggen. Adem in door uw neus en dan twee tot drie keer zo lang door uw mond uit. Dit zal uw longfunctie verbeteren.

"Box"-ademhaling is geweldig om te ontspannen of te ontstressen. Probeer dit: adem in, houd je adem vier seconden vast, adem in, houd vier seconden vast en adem dan uit. Houd uw adem nog vier tellen in. Dit vierzijdige ademhalingspatroon kan worden herhaald totdat u zich kalm voelt.

Hulp bij aanhoudende problemen

Als u moeite heeft met ademhalen, kan uw arts bepalen of dit te wijten is aan COPD/astma. Als uw arts u vertelt dat u een longprobleem heeft, heeft u mogelijk medicatie of longrevalidatie nodig. Gepersonaliseerde therapie omvat oefeningen, ademhalingsoefeningen, voorlichting over medicatie en medicatie. U kunt de functie van uw longen verbeteren, zelfs als u niet alles heeft.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Six Factors Why People Buy Sleep Pills Online

Was Sind Eigentlich Die Vergünstigungen Von Geistig Fähigkeiten Ausbildung?

A Resource To Choosing The Right Holistic Health And Wellness Clinic